9

Pitakonan

Pitakonan Paling Sering

Perlu bantuan?Priksa manawa sampeyan ngunjungi forum dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan!

P: Motor stepper ora nguripake?

A:

1. Yen lampu daya Driver ora urip, mangga dipriksa sirkuit sumber daya kanggo mesthekake sumber daya normal.

2. Yen batang Motor dikunci, nanging ora nguripake, mangga nambah sinyal pulsa saiki kanggo 7-16mA, lan voltase sinyal perlu kanggo ketemu syarat.

3. Yen kacepetan banget kurang, mangga pilih microstep bener.

4. Yen drive weker, mangga dipriksa nomer lampu abang kelip-kelip, deleng manual kanggo nemokake solusi.

5. Yen wis ngaktifake masalah sinyal, mangga ngganti tingkat sinyal ngaktifake.

6. Yen sinyal pulsa sing salah, priksa manawa pengontrol duwe output pulsa, voltase sinyal kudu nyukupi syarat.

P: Arah motor salah?

A:

1. Yen arah dhisikan saka motor ngelawan, please ngganti motor A + lan A- urutan phase-wiring, utawa ngganti tingkat sinyal arah.

2. Yen kabel sinyal kontrol wis medhot, mangga mriksa kabel motor kontak miskin.

3. Yen motor mung siji arah, bisa uga salah mode pulsa utawa sinyal kontrol 24V sing salah.

P: Lampu weker sumunar?

A:

1. Yen sambungan kabel motor salah, mangga dipriksa wirings motor pisanan.

2. Yen voltase dhuwur banget utawa kurang banget, mriksa output voltase saka sumber daya ngoper.

3. Yen nganggo motor rusak utawa drive, please ngganti motor anyar utawa drive.

P: Weker kanthi kesalahan posisi utawa kacepetan?

A:

1. Yen wis gangguan sinyal, please mbusak gangguan, lemah andal.

2. Yen sinyal pulsa salah, mangga dipriksa sinyal kontrol lan priksa manawa iku bener.

3. Yen wis salah setelan microstep, mangga dipriksa status ngalih DIP ing drive stepper.

4. Yen motor ilang langkah, priksa manawa kacepetan wiwitan dhuwur banget utawa pilihan motor ora cocog.

P: Terminal drive kobong?

A:

1. Yen wis short circuit antarane terminal, priksa manawa motor nduwurke tumpukan iku short-circuit.

2. Yen resistance internal antarane terminal gedhe banget, mangga dipriksa.

3. Yen soldering gedhe banget ditambahake kanggo sambungan antarane kabel kanggo mbentuk werni solder.

P: Motor stepper diblokir?

A:

1. Yen akselerasi lan deceleration wektu cendhak banget, mangga nambah wektu akselerasi printah utawa nambah wektu nyaring drive.

2. Yen torsi motor cilik banget, please ngganti motor karo torsi luwih, utawa Tambah voltase saka sumber daya mbokmenawa.

3. Yen beban motor abot banget, priksa bobot beban lan inersia, lan atur struktur mekanik.

4. Yen nyopir saiki kurang banget, mangga dipriksa setelan ngalih DIP, nambah drive output saiki.

P: Motor stepper loop tertutup jitter nalika mandheg?

A:

Mbokmenawa, parameter PID ora akurat.

Ganti mode loop mbukak, yen jitter ilang, ganti parameter PID ing mode kontrol loop tertutup.

P: Motor duwe geter gedhe?

A:

1. Mungkin masalah teka saka titik resonansi motor stepper, mangga ngganti nilai kacepetan motor kanggo ndeleng yen geter bakal suda.

2. Mungkin masalah kontak kabel motor, priksa kabel motor, apa ana kahanan kabel sing rusak.

P: Drive stepper loop tertutup duwe weker?

A:

1. Yen ana kesalahan sambungan kanggo wiring encoder, priksa manawa nggunakake kabel extension encoder bener, utawa hubungi Rtelligent yen sampeyan ora bisa nggunakake kabel extension kanggo alasan liyane.

2. Priksa manawa encoder rusak kayata output sinyal.

P: Ora bisa nemokake pitakonan lan jawaban kanggo produk servo?

A:

Pitakonan sing didhaptar ing ndhuwur utamane babagan masalah kesalahan umum lan solusi kanggo produk stepper loop terbuka lan stepper loop tertutup.Kanggo kesalahan sing ana gandhengane karo masalah servo AC, waca kode kesalahan ing manual servo AC kanggo referensi.

Siap miwiti?Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, mangga tinggalake menyang kita lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.