img (1)

Perawatan medis

Perawatan medis

Peralatan medis minangka kondisi dhasar kanggo terus ningkatake tingkat ilmu lan teknologi medis, nanging uga minangka simbol penting saka tingkat modernisasi, peralatan medis wis dadi lapangan penting ing perawatan medis modern.Pangembangan perawatan medis gumantung banget marang pangembangan instrumen, lan sanajan ing pangembangan industri medis, bottleneck terobosan uga duwe peran sing penting.

app_23
app_24

Mesin Topeng ☞

Mesin topeng minangka kain non-anyaman multi-lapisan liwat panas mencet, mbentuk lempitan, welding ultrasonik, mbusak sampah, tali kuping welding irung lan pangolahan liyane kanggo Pabrik macem-macem topeng karo kinerja nyaring tartamtu.Peralatan produksi topeng dudu mesin siji, mbutuhake kerjasama pirang-pirang mesin kanggo ngrampungake macem-macem proses.

app_25

Gene Sequencer ☞

Sequencer gen, uga dikenal minangka sequencer DNA, minangka piranti kanggo nemtokake urutan basa, jinis lan kuantifikasi fragmen DNA.Utamane digunakake ing urutan genom manungsa, diagnosis genetik penyakit genetik manungsa, penyakit infèksius lan kanker, tes paternitas forensik lan identifikasi individu, screening obat bioengineering, breeding hibrida kewan lan tanduran, lsp.