img (4)

Logistik

Logistik

Peralatan logistik minangka basis material sistem logistik.Kanthi pangembangan lan kemajuan teknologi logistik, peralatan logistik terus ditingkatake lan dikembangake.Saiki, akeh peralatan anyar sing muncul ing bidang peralatan logistik, kayata gudang telung dimensi otomatis, shuttle multi-storey, palet papat, forklift munggah pangkat, sorter otomatis, conveyor, kendaraan dipandu otomatis (AGV), lsp. intensitas tenaga kerja wong wis nambah efisiensi operasi logistik lan kualitas layanan, nyuda biaya logistik, lan ningkatake pangembangan industri logistik kanthi cepet.

app_19
app_20

AGV ☞

Kanthi pangembangan bertahap saka automation pabrik, komputer teknologi sistem Manufaktur terpadu, lan aplikasi sudhut sistem Manufaktur fleksibel lan warehouses telung dimensi otomatis, AGV, minangka liya perlu kanggo nangani otomatis lan unloading kanggo nyambungake lan nyetel sistem manajemen logistik diskret kanggo nggawe. operasi terus, wis sawetara saka sudhut aplikasi.lan tingkat teknis wis dikembangake kanthi cepet.

app_21

Pisah Tunggal ☞

Kanggo ningkataké operasi pamisahan bingkisan sing luwih efisien lan otomatis, peralatan pemisahan siji-potongan bingkisan wis muncul kaya sing dikarepake.Peralatan pamisah siji-potongan paket nggunakake kamera kanggo njupuk gambar kanggo entuk posisi, garis garis lan status adhesi ngarep lan mburi saben paket.Liwat piranti lunak algoritma pangenalan linkage informasi kasebut, kacepetan operasi motor servo saka klompok matriks sabuk sing beda-beda dikontrol, lan pamisahan otomatis paket diwujudake kanthi nggunakake beda kacepetan.Campuran tumpukan paket disusun dadi siji lan dilewati kanthi tertib.

app_22

Sistem Sortasi Otomatis Rotary ☞

sistem ngurutake otomatis Rotary, minangka jeneng tabet, struktur ngurutake inti sawijining "matriks wheel imbangan", posisi slot cocog "matriks wheel imbangan", paket wis diangkut ing conveyor utama, lan sawise tekan slot target, ayunan. dikontrol dening motor servo Setir setir bisa ngganti path paket kanggo entuk tujuan ngurutake.Kauntungan utama yaiku ana watesan bobot lan volume paket sing kurang, lan cocok kanggo toko kanthi akeh paket gedhe, utawa bisa kerja sama karo sistem ngurutake salib kanggo ngrampungake ngurutake paket gedhe utawa pangiriman paket. operasi sawise koleksi paket.