spanduk_produk

Produk

  • 5-phase Open Loop Stepper Motor Series

    5-phase Open Loop Stepper Motor Series

    Dibandhingake karo motor stepper rong fase biasa, motor stepper limang fase nduweni sudut langkah sing luwih cilik.Ing kasus struktur rotor sing padha,

  • Kontrol Pulse 2 Phase Ditutup Loop Stepper Drive T60Plus

    Kontrol Pulse 2 Phase Ditutup Loop Stepper Drive T60Plus

    T60PLUS loop tertutup stepper drive, karo encoder Z sinyal input lan fungsi output.Iki nggabungake port komunikasi miniUSB kanggo gampang debugging paramèter sing gegandhengan.

    T60PLUS cocog karo motor stepper loop tertutup kanthi sinyal Z ing ngisor 60mm

    • Mode pulsa: PUL&DIR/CW&CCW

    • Tingkat sinyal: 5V / 24V

    • voltase l Power: 18-48VDC, lan 36 utawa 48V dianjurake.

    • Aplikasi khas: Mesin obeng otomatis, dispenser servo, mesin pemotong kabel, mesin label, detektor medis,

    • peralatan Déwan elektronik etc.

  • Kontrol Pulse 2 Phase Closed Loop Stepper Drive T86

    Kontrol Pulse 2 Phase Closed Loop Stepper Drive T86

    Ethernet fieldbus-kontrol stepper drive EPR60 nganggo protokol Modbus TCP adhedhasar antarmuka Ethernet standar
    T86 drive stepper loop tertutup, adhedhasar platform DSP 32-bit, teknologi kontrol vektor sing dibangun lan fungsi demodulasi servo, digabungake karo umpan balik encoder motor loop tertutup, ndadekake sistem stepper loop tertutup nduweni karakteristik gangguan kurang,
    kurang panas, ora mundhut langkah lan kacepetan aplikasi sing luwih dhuwur, sing bisa nambah kinerja sistem peralatan cerdas ing kabeh aspek.
    T86 cocog karo motor stepper loop tertutup ing ngisor 86mm.

    • Mode pulsa: PUL&DIR/CW&CCW

    • Tingkat sinyal: 3.3-24V kompatibel;resistance serial ora dibutuhake kanggo aplikasi PLC.

    • Tegangan daya: 18-110VDC utawa 18-80VAC, lan 48VAC dianjurake.

    • Aplikasi khas: Mesin obeng otomatis, dispenser servo, mesin pemotong kabel, mesin label, detektor medis,

    • peralatan Déwan elektronik etc

  • Hybrid 2 Phase Closed Loop Stepper Drive DS86

    Hybrid 2 Phase Closed Loop Stepper Drive DS86

    Tampilan digital DS86 drive stepper loop tertutup, adhedhasar platform DSP digital 32-bit, kanthi teknologi kontrol vektor sing dibangun lan fungsi demodulasi servo.Sistem servo stepper DS nduweni karakteristik gangguan kurang lan kurang panas.

    DS86 digunakake kanggo drive loro-phase tutup-loop motor ngisor 86mm

    • Mode pulsa: PUL&DIR/CW&CCW

    • Tingkat sinyal: 3.3-24V kompatibel;resistance serial ora dibutuhake kanggo aplikasi PLC.

    • voltase daya: 24-100VDC utawa 18-80VAC, lan 75VAC dianjurake.

    • Aplikasi khas: Mesin obeng otomatis, mesin pemotong kawat, mesin label, mesin ukiran, peralatan perakitan elektronik dll.

  • Kontrol Pulse 3 Phase Loop Tertutup Stepper Drive NT110

    Kontrol Pulse 3 Phase Loop Tertutup Stepper Drive NT110

    Tampilan digital NT110 3 phase drive stepper loop tertutup, adhedhasar platform DSP digital 32-bit, teknologi kontrol vektor sing dibangun lan fungsi demodulasi servo, ndadekake sistem stepper loop tertutup nduweni karakteristik gangguan lan kurang panas.

    NT110 digunakake kanggo drive 3 phase 110mm lan 86mm loop tertutup motor stepper, komunikasi RS485 kasedhiya.

    • Mode pulsa: PUL&DIR/CW&CCW

    • Tingkat sinyal: 3.3-24V kompatibel;resistance serial ora dibutuhake kanggo aplikasi PLC.

    • Tegangan daya: 110-230VAC, lan 220VAC dianjurake.

    • Aplikasi khas: mesin las, mesin kawat-stripping, mesin label, mesin ukiran, peralatan perakitan elektronik dll.

  • Fase Tertutup Loop Stepper Motor Series

    Fase Tertutup Loop Stepper Motor Series

    ● Encoder resolusi dhuwur sing dibangun, sinyal Z opsional.

    ● Desain entheng saka seri AM nyuda instalasi.

    ● Spasi saka motor.

    ● Rem magnet permanen opsional, rem sumbu Z luwih cepet.

  • Fase Tertutup Loop Stepper Motor Series

    Fase Tertutup Loop Stepper Motor Series

    ● Encoder resolusi dhuwur sing dibangun, sinyal Z opsional.

    ● Desain entheng saka seri AM nyuda instalasi.

    ● Spasi saka motor.

    ● Rem magnet permanen opsional, rem sumbu Z luwih cepet.

  • Kontrol Pulse 2 Phase Loop Tertutup Stepper Drive T42

    Kontrol Pulse 2 Phase Loop Tertutup Stepper Drive T42

    T60 / T42 loop tertutup stepper drive, adhedhasar platform DSP 32-bit, teknologi kontrol vektor dibangun ing lan fungsi demodulasi servo,

    digabungake karo umpan balik saka encoder motor loop tertutup, ndadekake sistem stepper loop tertutup nduweni karakteristik gangguan sing sithik,

    kurang panas, ora mundhut langkah lan kacepetan aplikasi sing luwih dhuwur, sing bisa nambah kinerja sistem peralatan cerdas ing kabeh aspek.

    T60 cocog karo motor stepper loop tertutup ing ngisor 60mm, lan T42 cocog karo motor stepper loop tertutup ing ngisor 42mm.•

    •l Mode pulsa: PUL&DIR/CW&CCW

    • Tingkat sinyal: 3.3-24V kompatibel;resistance serial ora dibutuhake kanggo aplikasi PLC.

    • voltase daya: 18-68VDC, lan 36 utawa 48V dianjurake.

    • Aplikasi khas: Mesin obeng otomatis, dispenser servo, mesin pemotong kabel, mesin label, detektor medis,

    • peralatan Déwan elektronik etc.

  • Siji -drive-loro Stepper Drive R42-D

    Siji -drive-loro Stepper Drive R42-D

    R42-D minangka drive khusus kanggo aplikasi sinkronisasi rong sumbu

    Ing peralatan ngirim, asring ana loro - syarat aplikasi sinkronisasi sumbu.

    Mode kontrol kacepetan: sinyal ngoper ENA ngontrol wiwitan-mandeg, lan potentiometer ngontrol kacepetan.

    • tingkat ignal: sinyal IO disambungake menyang 24V externally

    • Sumber daya: 18-50VDC

    • Aplikasi khas: peralatan conveyor, conveyor inspeksi, loader PCB

  • Siji -drive-loro Stepper Drive R60-D

    Siji -drive-loro Stepper Drive R60-D

    Appication sinkronisasi loro-sumbu asring dibutuhake ing peralatan ngaturaken.R60-D minangka sinkronisasi rong sumbu

    drive tartamtu selaras dening Rtelligent.

    Mode kontrol kacepetan: sinyal ngoper ENA ngontrol wiwitan-mandeg, lan potentiometer ngontrol kacepetan.

    • Tingkat sinyal: sinyal IO disambungake menyang 24V externally

    • Sumber daya: 18-50VDC

    • Aplikasi khas: peralatan conveyor, conveyor inspeksi, loader PCB

    • Nggunakake chip DSP dual-inti delicated TI, R60-D nyopir motor sumbu loro kanthi mandiri supaya ora ana gangguan.

    • pasukan electromotive bali lan entuk operasi sawijining lan gerakan diselarasake.

  • 2 Axis Stepper Drive R42X2

    2 Axis Stepper Drive R42X2

    Peralatan otomatisasi multi-sumbu asring dibutuhake kanggo nyuda papan lan ngirit biaya.R42X2 minangka drive khusus rong sumbu pisanan sing dikembangake dening Rtelligent ing pasar domestik.

    R42X2 bisa nyopir kanthi mandiri loro motor stepper 2 fase nganti ukuran pigura 42mm.Mikro-langkah lan saiki sumbu loro kudu disetel kanggo padha.

    • mode kontrol pipis: sinyal ngoper ENA ngontrol wiwitan-mandeg, lan potentiometer ngontrol kacepetan.

    • Tingkat sinyal: sinyal IO disambungake menyang 24V externally

    • Sumber daya: 18-50VDC

    • Aplikasi khas: peralatan conveyor, conveyor inspeksi, loader PCB

  • 2 Axis Stepper Drive R60X2

    2 Axis Stepper Drive R60X2

    Peralatan otomatisasi multi-sumbu asring dibutuhake kanggo nyuda papan lan ngirit biaya.R60X2 minangka drive khusus rong sumbu pisanan sing dikembangake dening Rtelligent ing pasar domestik.

    R60X2 bisa nyopir kanthi bebas loro motor stepper 2 fase nganti ukuran pigura 60mm.Mikro-langkah lan saiki sumbu loro bisa disetel kanthi kapisah.

    • Mode pulsa: PUL&DIR

    • Tingkat sinyal: 24V standar, R60X2-5V dibutuhake kanggo 5V.

    • Aplikasi khas: dispenser, mesin solder, peralatan uji multi-sumbu.