spanduk_produk

Produk

  • 2-Phase Open Loop Stepper Motor Series

    2-Phase Open Loop Stepper Motor Series

    Motor stepper minangka motor khusus sing dirancang khusus kanggo ngontrol posisi lan kacepetan sing akurat.Karakteristik paling gedhe saka motor stepper yaiku "digital".Kanggo saben sinyal pulsa saka controller, motor stepper mimpin dening drive sawijining mlaku ing amba tetep.
    Motor stepper seri Rtelligent A / AM dirancang adhedhasar sirkuit magnetik sing dioptimalake Cz lan nggunakake bahan stator lan rotator kanthi kapadhetan magnetik sing dhuwur, kanthi efisiensi energi sing dhuwur.