Motor

Pameran ing Mumbai wiwit Agustus 23

Pameran ing Mumbai wiwit Agustus 23

Bubar, Rtelligent Technology lan mitra India seneng gabung ing Pameran Otomasi ing Mumbai.Pameran iki minangka salah sawijining acara paling gedhe ing industri otomatisasi India lan tujuane kanggo ningkatake ijol-ijolan lan kerjasama ing teknologi otomatisasi.Minangka perusahaan sing fokus ing solusi otomatisasi inovatif, partisipasi Rtelligent Technology ing pameran iki nduweni tujuan kanggo ningkatake teknologi canggih, nggawe kemitraan bisnis, lan ningkatake kesadaran merek.

EXPO 1
EXPO 3
EXPO 4

Sajrone pameran kasebut, Kita nampilake peralatan lan solusi otomatisasi cerdas sing paling anyar, narik kawigaten para pengunjung lan pelanggan potensial saka saindenging jagad.kita wis ijol-ijolan ing-ambane karo pengunjung lan rembugan kesempatan kerjasama.Liwat pameran kasebut, Rtelligent Technology kasil nuduhake kekuwatan teknis lan kemampuan inovasi ing bidang kontrol gerak, otomatisasi industri lan manufaktur cerdas, luwih nggabungake posisi ing industri kasebut.

Ing wektu sing padha, partner Indian RB automation uga aktif melu ing pameran.Mitra nampilake produk lan solusi perusahaan kanggo pasar lokal lan rembugan karo pelanggan potensial.Liwat kerjasama lan partisipasi ing pameran kasebut, hubungan kerjasama antarane Ruite Electromechanical Technology lan mitra India luwih dikuatake, nggawe pondasi sing kuat kanggo loro pihak kanggo ngembangake pasar India.

EXPO 5
7fc72f72-976a-48e5-ac6a-263f8620693f

Partisipasi sukses ing pameran otomatis iki nandhani tonggak sejarah penting ing pangembangan Teknologi Rtelligent ing pasar India.Ing mangsa ngarep, Kita bakal terus kanggo ngiyataken kerjasama karo partners Indian, nambah investasi ing pasar India, nyedhiyani solusi automation luwih majeng lan technical support kanggo perusahaan Indian lokal, lan bebarengan nggawe jaman anyar Manufaktur cerdas karo partners Indian.

Bakal metu kabeh, Rtelligent Technology bakal nggarap mitra India kanggo entuk prestasi sing luwih gedhe ing bidang otomatisasi.Kita ngarepake kesempatan kerja sama ing mangsa ngarep lan bareng-bareng ningkatake kemajuan lan pangembangan teknologi otomatisasi global.


Wektu kirim: Sep-22-2023