Motor

Katalog Produk Rtelligent Rilis 2023

Katalog Produk Rtelligent Rilis 2023

Sawise pirang-pirang wulan ngrancang, kita wis ngalami revisi anyar lan koreksi kesalahan saka katalog produk sing wis ana, nggabungake telung bagean produk utama: servo, stepper, lan kontrol.Katalog produk 2023 wis entuk pengalaman pilihan sing luwih trep!
Tutup kasebut nduweni warna ijo sing cetha minangka warna utama, kanthi tata letak sing prasaja sing nyorot telung bagean utama produk servo, stepper, lan kontrol.
Ing syarat-syarat portifiio produk, servo, stepper, lan kontrol dipérang dadi bagean, lan uga kita ditambahaké model umum Tabel pilihan cepet, kang bisa bantuan customer kanggo milih produk lan kabel cocog sawijining kanthi cepet.

tutup mburi

Profil Perusahaan bakal mbantu sampeyan entuk kawruh cepet babagan Rtelligent lan produk, solusi, industri aplikasi, dhukungan & layanan, lsp.

Sistem servo
Sistem langkah

Amarga watesan wektu, produk paling anyar kita, kalebu seri MDV drive servo kanthi kapadhetan dhuwur, seri IDV motor servo terpadu, lan produk PLC mini sing mentas dikembangake, ora kalebu ing katalog iki.Kita bakal nerbitake poster lan buletin khusus kanggo pelanggan.Rincian produk bakal kasedhiya ing versi sabanjure katalog produk.

Sistem kontrol gerak

"Dadi luwih cerdas ing kontrol gerakan" iku nguber kita, kita tansah terus kanggo rumiyin setya ing lapangan automation, ngupaya kanggo luwih ngerti kabutuhan pelanggan lan ngembangaken produk lan solusi cerdas kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan ing saindhenging donya.


Wektu kirim: Jun-25-2023