Motor

Kegiatan mbangun tim teknologi Rtelligent

Kegiatan mbangun tim teknologi Rtelligent

Laju urip cepet, nanging sok-sok sampeyan kudu mandheg lan lunga, Tanggal 17 Juni, kegiatan bangunan klompok kita dianakake ing Gunung Phoenix.Nanging, langit gagal, lan udan dadi
masalah paling troublesome.Nanging sanajan ing udan, kita bisa kreatif lan duwe pengalaman gedhe lan seneng wektu ayu.

Tim kita eagerly menyang situs bangunan tim .Sanajan cuaca ora
marem, nanging ora mengaruhi swasana ati apik lan semangat saben wong.Ing lapangan, kabeh wong ora bisa ngenteni kanggo miwiti game tegang lan nyenengake.Iku ora mung ngidini saben wong kanggo gain
kesempatan kanggo ngendhokke fisik lan mental nambah sesambetan antarane saben liyane.

pawarta7
pawarta6
pawarta5
pawarta4
pawarta3
warta2

Sakwise kuwi, kabeh wong nganakake lomba masak khusus.Saben kelompok kudu
ngrancang sajian kanthi mandiri lan ngrampungake masak sajrone wektu sing ditemtokake. Dheweke wis nggawe macem-macem sajian sing enak kanggo saben wong kanggo rasa lan sesambungan karo saben liyane, nuduhake sukses lan rasa seneng.Malah kabut ing mangsa rendheng ing wektu iki, diganti dening panas lan ngguyu.

warta
pawarta8

Ing kegiatan mbangun tim sing emosional lan kringet iki, kabeh wong wis entuk kenangan sing larang regane lan pengalaman sing ora bisa dilalekake.Anggota tim wis ngembangake rasa kolaborasi lan kemampuan komunikasi, sing nambah kohesi tim, lan pengalaman lan perasaan kasebut wis nambah kesadaran tim lan efisiensi kerja sama, nggawe kita luwih percaya diri kanggo ngadhepi tantangan ing mangsa ngarep.

warta1

Wektu kirim: Aug-19-2023